Bouwinspiratie en ideeën 

U woont met plezier op een plekje waar u eigenlijk niet weg wil. Praktische locatie, fijne buren en voldoende ruimte om het huis. Maar alles hetzelfde houden is ook wat saai en eentonig en alles heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Wij herkennen dat, kleine verbouwingsplannen, inspiratie op doen en de plannen worden concreter en groter. Uiteindelijk komt er een beslissing, we gaan aanbouwen, renoveren of misschien wel nieuwbouwen!

Iedere situatie is weer anders en ieders wensen en ideeën zijn zeer persoonlijk. Ideeën in overvloed! Maar dan vragen als; hoe pakken we dat aan, wat is (bouwkundig) mogelijk en wie kan ons daarbij helpen? Meesterbouwer is dé bouwpartner die u zoekt! Door onze jarenlange ervaring vinden we altijd een passende oplossing en denken wij in praktische mogelijkheden die uw bouwwensen vervullen.

Mogelijk ziet u het als grote ingreep en is er enige huivering om een dergelijk project aan te gaan. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag onze werkwijze met u door. Hieronder vindt u enkele mogelijkheden maar graag denken wij met u mee in een persoonlijk gesprek over uw wensen!

Afspraak maken?

                                          

Een aanbouw aan uw woning

Inspiratie en ideeën op doen?

4 keer Dakopbouw Utrecht

Dakopbouw & aanbouw Utrecht

Dakopbouw prefab utrecht

Dakopbouw Utrecht

Prefab dakopbouw Utrecht

Aanbouwmogelijkheden bespreken?

Neem contact op met de Meesterbouwer