Uw professioneel bouwadviseur

Wij zijn een allround bouwbedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Door onze jaren aan ervaring en opgedane vakkennis zijn wij in staat om een verscheidenheid aan diensten aan te bieden. Zo kunt u ons ook als professioneel bouwadviseur inschakelen. Als bouwadviseur garanderen wij u complete bouwbegeleiding, heldere communicatie en deskundig advies. Wij staan u bij in alles omtrent nieuwbouw en verbouw.

Naast bouwadvies nemen wij ook de gehele uitvoering voor onze rekening. U kunt bij ons terecht voor renovatie, dakopbouw, aanbouw en nieuwbouw. Ons team kan u bij elke dienst van A tot Z ontzorgen. 

Contact                                   Inspiratie?

                                          

Dakopbouw

Dakopbouw laten plaatsen? Bij het uitvoeren van een dakopbouw heeft u bij ons veel mogelijkheden. Wij kunnen een dakopbouw zowel van hout als steen mogelijk maken, met een plat of schuin dak. Ook voor een nokverhoging zijn wij uw specialist.

LEES MEER

Aanbouw

Bij aanbouw kunt u denken aan keuken, garages, woonkamers of een kantoor. Wij zijn van alle markten thuis. Uw gewenste aanbouw kunt u laten plaatsen in zowel hout als steen.

LEES MEER

Nieuwbouw

Heeft u een architect ingeschakeld voor een bouwplan en zoekt u nu een uitvoerende partij om uw nieuwe woning te laten bouwen? Meesterbouwer kan u van dienst zijn. Wij kunnen de bouw van een woning uitvoeren.

LEES MEER

Renovatie

Wilt u uw huis renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in staat om oudere huizen te verbouwen, op te knappen of te isoleren.

LEES MEER

Projecten met begeleiding van onze bouwadviseurs:

Dakrenovatie & dakkapel Zeist

dakkapel en dakrenovatie Zeist

4 keer Dakopbouw Utrecht

Dakopbouw & aanbouw Utrecht

Dakopbouw prefab utrecht

Een afspraak met een bouwadviseur?

Neem gerust contact op met de Meesterbouwer