Onze werkwijze

Meesterbouwer werkt graag vanuit uw persoonlijke wensen en ideeën. Al vanaf de eerste schetsen of tekeningen denken we graag in bouwkundig opzicht met u mee. Een eigen ontwerp of het ontwerp van uw architect voorzien wij graag met praktische tips vanuit bouwkundig inzicht en onze jarenlange ervaring. Zo zorgen we vanaf het begin voor een goed lopend bouwtraject en denken we graag mee in kostenbesparende oplossingen.

Korte lijnen

Meesterbouwer werkt met korte lijnen, één aanspreekpunt, één gezicht en daarom zo min mogelijk miscommunicatie. Wij houden het graag simpel en overzichtelijk, zowel voor u als voor onszelf. Een meester in bouwadvies maar tegelijkertijd een meesterbouwer in de uitvoering van de bouw van uw droomhuis of de verbouwing van uw woning.

Betrokken bij uw (ver)bouw?

U besteedt uw bouw of verbouwing uit om geen zorgen te hebben. Dat begrijpen wij. Toch is en blijft het uw project gebaseerd op uw wensen en ideeën. Wij betrekken u graag bij het bouwproces zodat u weet wat de status is en om verrassingen achteraf te voorkomen.

Afspraak maken?

                                          

Een aanbouw aan uw woning

Inspiratie en ideeën op doen?

4 keer Dakopbouw Utrecht

Dakopbouw & aanbouw Utrecht

Dakopbouw prefab utrecht

Dakopbouw Utrecht

Prefab dakopbouw Utrecht

Aanbouwmogelijkheden bespreken?

Neem contact op met de Meesterbouwer