Een dakopbouw of dakkapel?

U kent het wel, u woont met plezier op een plekje waar u eigenlijk niet weg wil. Maar de ruimte binnenshuis is wat beperkt door gezinsuitbreiding of uw wilt een rustige werkruimte bijvoorbeeld. Een uitbouw gaat ten koste van uw buitenleven en verhuizen betekend dat u uw plekje moet verlaten. Geen optie dus!

Hebt u wel een (krappe) zolderruimte of een plat dak? Laat dan die ruimte niet onbenut en bekijk eens de mogelijkheden van een dakopbouw of een dakkapel. Wij komen graag eens vrijblijvend bij u langs om te kijken wat er (bouwkundig) allemaal mogelijk is.

Bij het uitvoeren van een dakopbouw heeft u bij ons veel mogelijkheden. Wij kunnen een dakopbouw zowel van hout, kunststof als steen mogelijk maken Of het nu een plat dak of een hellend dak is, dat maakt niet uit. Het hoeft ook geen probleem te zijn als er nog geen vaste trap naar de verdieping is, wij creëren graag die ruimte! Eventueel realiseren we dit in combinatie met een nokverhoging zodat het u nog meer woonruimte oplevert! Benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie?

Contact

                                          

Dakopbouw of dakkapel Meesterbouwer

Dakopbouw en dakkapel projecten

Dakrenovatie & dakkapel Zeist

dakkapel en dakrenovatie Zeist

4 keer Dakopbouw Utrecht

Dakopbouw & aanbouw Utrecht

Dakopbouw prefab utrecht

Meer woonruimte nodig?

Laten we eens een bakje koffie drinken